İLAHİYAT FAKÜLTESİ

İslam ve Bilim: Müslümanların Bilime Katkıları” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

10.12.2021 11:18

Fakültemiz ile Elazığ İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “İslam ve Bilim: Müslümanların Bilime Katkıları” konulu konferans yoğun katılımla gerçekleşti.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, İl Müftüsü Selami AYDIN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Veysel ÖZDEMİR, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

“İslam ve Bilim: Müslümanların Bilime Katkıları” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR, katılımcılara Müslümanların bilime katkılarıyla ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Konferansı Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Konferans: İslam ve Bilim: Müslümanların Bilime Katkıları, Prof. Dr. Halis AYDEMİR - YouTube